Over ons

Home Over ons

Waarom onze vergelijker?

Veel mensen die hun woning wensen te verkopen of verhuren zien de bomen door het bos niet meer. Iedereen lijkt tegenwoordig wel immomakelaar. Daardoor is het erg moeilijk om een geschikte vastgoedmakelaar te vinden die jouw eigendom in de markt kan zetten.

Met de Vastgoedmakelaarvergelijker willen we het voor jou makkelijker maken. Wij screenen zorgvuldig de immokantoren in jouw regio en zorgen ervoor dat je kwaliteitsvolle offertes krijgt.

01. De juiste makelaar voor jou

Je krijgt een transparante en duidelijke offerte op korte termijn.

02. Strakke opvolging

De makelaar volgt jouw dossier strak op en doet er alles aan om jouw woning tegen de juiste prijs te verkopen.

Wie zijn we?

Het team van de Vastgoedmakelaarvergelijker bestaat uit ervaren professionals die het reilen en zeilen van de immosector zeer goed kennen. Wij bundelen in totaal 100 jaar ervaring!

450+

Eigendommen verkocht

150+

Uren immokantoren gescreend

100+

Jaren ervaring gecombineerd

Onze waarden

Wij vinden topmakelaars voor jou

Er is veel kaf van het koren te scheiden in de vastgoedmarkt. Wij halen er de goeie immokantoren uit voor jou en volgen ze strak op.

Efficiënte verkoop en respect voor afspraken

Wij werken alleen met makelaars die jouw verkoop zo efficiënt mogelijk organiseren en die gemaakte afspraken effectief nakomen.

Wij willen alleen tevreden klanten

Dat wil ieder bedrijf natuurlijk, maar wij menen het. En de vele positieve reacties van mensen die hun huis succesvol hebben verkocht doen ons geloven dat we op de goede weg zijn.

Vergelijk direct de immomakelaars in jouw regio:

    Welk type woning?
    Prijsklasse?